Stages

2011 – Albert Heijn
Dit was mijn eerste werkervaring. Bij Albert Heijn heb ik een korte periode gewerkt. Mijn functie was voornamelijk  vakkenvuller. Maar naast vakkenvuller mocht ik ook regelmatig op de brood/kaas/groenteafdeling en in het magazijn staan. Deze werkzaamheden waren voor mij leuk en leerzaam.

2011 – VanHaren
Ik mocht de vracht wat elke donderdag binnen kwam samen met collega’s in de winkel wegzetten en daarna in de schappen(daarboven) en in het magazijn verdelen. Dit werk was in het begin zeer ingewikkeld omdat ik geen verstand had van de producten die VanHaren te bieden heeft, ik moest veel vragen stellen en kreeg veel en goede hulp en advies. Dit was zeer handig omdat ik na een tijdje steeds meer te weten kwam over alle producten. Niet alleen met dozen weg zetten was het handig maar ook wanneer klanten in de winkel vragen hadden konden ze bij mij terecht. Dit was eerst niet het geval omdat ik er toen nog weinig verstand van had, heel irritant voor mij, maar ook zeer vervelend voor de klanten.

2013 – Urban Bond Nederland
Ik heb hier stage gelopen omdat het bedrijf zich bezig houdt met Urban muziek, dans en sport. En dat sprak mij wel aan. Ik mocht conceptberichten schrijven die op social media geplaatst zouden worden ivm de evenementen die Urban Bond Nederland organiseerde. Ook mochten we 3 evenementen in verschillende steden compleet meemaken. Alle stagiaires hielpen mee aan de voorbereidingen, opbouw, repetities, verloop, afsluiting en afbouw.

2014  – Urban Bond Nederland
Dit jaar ben ik terug gekeerd omdat ik de afgelopen stage periode zo leuk vond.

Plaats een reactie